Optimale vrijheid in verbinding tussen ruiter en paard!

Sponsoring

Trinity Equine is trots u te kunnen voorstellen aan dressuurinstructrice en amazone Hester Slegt. Hester afgestudeerd aan Hogeschool van Hall Larenstein waar ze de opleiding ‘Equine, Leisure and Sports’ in vier jaar heeft afgerond: een mix van paardenmanagement en paardenwetenschap. Als minor heeft Hester Prestatiepsychologie gestudeerd. Daarnaast is Hester in het bezit van het diploma KNHS Instructeur Wedstrijdsport Dressuur (“ORUN niveau 4”) en is hiermee bevoegd les te geven aan combinaties in de gehele breedtesport: van B tot en met ZZ Licht niveau. Hester heeft haar eigen bedrijf HS Dressuurtraining. Ze geeft veel les en leidt verschillende paarden op van het begin tot en met de Z dressuur. Trinity Equine is trots haar te sponsoren middels een Trinity Legend Dressuurzadel welke Hester gebruikt op haar paarden. Hester is te spreken over het het Trinity Legend zadel:

“Wat dit zadel zo fijn maakt is dat ik door het halfpanel kussen en monoflaps nauwer contact met mijn paard heb, de bewegingen van mijn paard kan ik nog beter onder mij voelen. Ook hebben mijn paarden onder dit zadel meer bewegingsvrijheid en dat voel je echt!”


Trinity wenst Hester heel veel succes en fijne uren in de Trinity Legend en hoopt dat ze de prestaties met haar paarden in stijgende lijn kan voortzetten.

Sponsering-Hester